خرید صندلی رشته داروسازی(100% تضمینی)

خرید صندلی رشته داروسازی

خرید صندلی رشته داروسازی

خرید صندلی رشته داروسازی! همه ما زمانی که این جمله را می‌شنویم قطعا چیزی که به ذهنمان می‌رسد این است که امکان چنین کاری وجود ندارد. بسیاری از داوطلبان پس از شرکت نمودن در کنکور سارسری و قبول نشدن در رشته ی دلخواه خود ناامید شده و فکر می‌کنند که دیگر هیچ راهی برای تحصیل در رشته دلخواه خود وجود ندارد. اما باید به شما بگوییم که برخی از موسسات معتبر هر ساله با ارتباطاتی که با سازمان های دخیل در کنکور سراسری دارند توانایی انجام این کار را به صورت قانونی دارند. تنها کافی است با مشاوران این موسسات هماهنگ نموده و در مورد رشته ای که قصد تحصیل در آن را دارید و دانشگاهی که می خواهید مشورت نمایید. در ادامه قصد داریم به طور خلاصه به توضیح درباره رشته داروسازی بپردازیم تا شما با مطالعه این متن بتوانید انتخابی آگاهانه داشته باشید.

خرید صندلی رشته داروسازی
خرید صندلی رشته داروسازی

چرا رشته داروسازی؟

یکی از مهم ترین دغدغه هایی که والدین در طول تحصیل فرزندشان دارند این است که فرزندشان دوره ی تحصیلی خود را به پایان رسانده و سپس با انتخاب رشته مناسب نیز بتواند آینده ی شغلی مناسبی برای خود رقم بزنند. در دوران دبیرستان انتخاب رشته مهم ترین و اولین قدم برای رسیدن به هدفی است که والدین یا خود فرد به اهمیت آن تاکید داشته و این انتخاب می تواند تاثیر زیادی بر روی اینده فرد داشته باشد. رشته تجربی در میان تمامی رشته ها جزو پرطرفدارترین رشته ها است. زیرا این رشته به منزله ی پلی است که افراد را به رویای پزشک شدن و یا تحصیل در یکی از رشته های علوم پزشکی نزدیک می‌نماید. طبیعتا انتخاب رشته تجربی کار ساده ای نیست. زیرا تحصیل به مدت سه سال در این رشته و قبل از داشتن نمره معدل کافی برای قبولی در این رشته نیازمند تلاش و کوشش زیادی است. طی سال های اخیر طرفداران این رشته بسیار افزایش یافته و همین عامل سبب گردیده تا بازار رقابت در کنکور رشته تجربی بسیار داغ شود.

یکی از مهم ترین دغدغه هایی که والدین در طول تحصیل فرزندشان دارند این است که فرزندشان دوره ی تحصیلی خود را به پایان رسانده و سپس با انتخاب رشته مناسب نیز بتواند آینده ی شغلی مناسبی برای خود رقم بزنند.
یکی از مهم ترین دغدغه هایی که والدین در طول تحصیل فرزندشان دارند این است که فرزندشان دوره ی تحصیلی خود را به پایان رسانده و سپس با انتخاب رشته مناسب نیز بتواند آینده ی شغلی مناسبی برای خود رقم بزنند.
  • در نتیجه قبولی در رشته های علوم پزشکی سخت تر گردد. علاوه بر تمامی این موارد رشته های علوم پزشکی فقط در دانشگاه های های خاص سراسری که برای قبولی در آن ها نیازمند کسب رتبه ای بالا در کنکور و یا دانشگاه های پردیس خود گردان و آزاد امکان پذیر می‌باشد که در این صورت نیز باید شهریه زیادی توسط دانشجو پرداخت گردد. در میان رشته‌های پزشکی، رشتۀ داروسازی به دلایلی از جمله نداشتن ارتباط مستقیم با بیماران و اطمینان شغلی طرفداران زیادی دارد. از طرفی تعداد فارغ التحصیلان این رشته کم است؛ بدین ترتیب افرادی که در رشتۀ داروسازی فارغ التحصیل می‌شوند، سریع‌تر جذب بازار کار شده و می‌توانند درآمد خوبی کسب کنند. علاوه ر همه این موارد رشته داروسازی یکی از پردر آمد ترین رشته ها نیز می‌باشد. اما باید بدانید که تحصیل در رشته داروسازی کار آسانی نبوده و هر شخصی توانایی تحصیل در این رشته را ندارد.

معرفی رشته داروسازی

به طور کلی هدف از ارائه رشتۀ داروسازی در دانشگاه‌ها این است که دارو سازانی را تربیت کنند که بتوانند برای تامین سلامت جامعه تلاش نمایند. این افراد باید بتوانند خاصیت مواد دارویی مختلف را کشف نموده  و با روش‌های بهینه، نسبت به عرضه محصولات دارویی اقدام نمایند. در حالت کلی هدف دانشگاه ها برای جذب افراد با هدف تحصیل در رشته داروسازی این است که با تربیت داروسازان ماهر، کشور از واردات دارو بی ‌نیاز گشته و حتی می‌ تواند در صادرات دارو نیز فعالیت نماید. درحالت کلی می‌‌توانیم مهم  ‌ترین اهداف این رشته محبوب دانشگاهی را به ‌صورت زیر بیان کنیم:

  • حل مسائل مربوط به دارو و سلامت مردم در سطح ملی
  • پیش ‌گیری از سمی بودن داروها و عوارض جانبی آن ها
  • اطلاع ‌رسانی به مردم درباره داروهای مختلف
  • شناخت کامل ویژگی‌ های داروهای موجود در فارماکوپه دارویی
  • راهنمایی بیماران و همچنین مشاوره با پزشکان در رابطه با استفاده درست داروها
  • آشنایی با تحقیقات علمی و عملی در رابطه با علوم دارویی
  • شناسایی نیازهای عمومی آموزشی و پژوهشی برای آگاهی و درک بیشتر علم داروسازی و عوامل مربوط به آن
  • تقویت دانش و توانایی ‌ها در زمینه‌ تولید لوازم بهداشتی و آرایشی، توانایی اداره داروخانه ‌ها، ساخت دارو، کنترل کمی و کیفی محصولات بهداشتی و….

بازار کار و آینده شغلی

همان طور که در موارد بالا نیز ذکر کردیم رشته داروسازی رشته بسیار پرطرفدار و پر درآمد می‌باشد اما در عین حال رشته ای سخت برای تحصیل می باشد. به همین دلیل تنها افرادی می‌توانند در این رشته به مدارج بالا برسند که پشتکار و جدیت بسیاری دارند. به همین دلیل این افراد می‌توانند شغل‌های خوبی نیز داشته باشند. از جمله موقعیت‌های شغلی داروسازان می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • استخدام در کارخانه‌های داروسازی
  • تهیه لوازم و محصولات بهداشتی و آرایشی
  • ارائه خدمات به بیمارستان‌ها
  • استخدام در سازمان‌های دولتی مانند: معاونت غذا و دارو، مدیریت بازرسی، سیاست‌گذاری‌های دارویی و…
  • تاسیس داروخانه

توانایی های لازم برای تحصیل در رشته داروسازی

اگر می‌خواهید در رشته داروسازی تحصیل نمایید باید به تحقیق و پژوهش علاقمند باشد. زیرا عرضه داروهای جدید به بازار حاصل تلاش افرادی است که در مراکز تحقیقاتی متنوعی مشغول به فعالیت بوده و هستند. همچنین داوطلبی که می‌خواهد در رشته داروسازی ادامه تحصیل دهد باید در علوم پایه مانند شیمی، فیزیک و فیزیولوژی قوی باشد. هم چنین اگر از دانش ریاضی خوبی برخوردار باشد، می تواند در گرایش هایی مانند طراحی دارو، سیستم های موجود در کارخانه های داروسازی و شبکه های رایانه ای داروخانه ها و بیمارستان ها نیز موفق ظاهر شود. علاوه بر آن ، بر زبان انگلیسی نیز مسلط باشد، زیرا بیشتر کتاب های درسی این دانشجویان در طول دوره تحصیل به زبان انگلیسی می باشد و دانشجویان نیاز خواهند داشت مجلات انگلیسی سراسر جهان را مورد مطالعه قرار دهند.

اما برای یک فرد داروساز تنها داشتن این مهارت ها کافی نیست. یک فرد داروساز باید از مهارت لازم برای برقراری ارتباط موثر برخوردار باشد تا بتواند بهترین خدمات را به بیماران ارائه دهد. دانشجوی این رشته هم چنین باید فردی سخت کوش و در عین حال جدی باشد، زیرا درس هایی که در این رشته مطرح می شوند، علاوه بر جنبه حفظی، جنبه تحلیلی نیز دارند. از همین رو می‌توان گفت که موفقیت در این رشته به تلاش فردی دانشجو بستگی دارد.

تحصیل در رشته داروسازی در مقاطع بالاتر

کاری وجود ندارد. بسیاری از داوطلبان پس از شرکت نمودن در کنکور سارسری و قبول نشدن در رشته ی دلخواه خود ناامید شده

آن دسته از فارغ التحصیلان مقطع دکترای عمومی رشته داروسازی، در صورتی که دارای معدل کل بالایی باشند می‌توانند در آزمون دوره تخصصی شرکت نمایند و پس از کسب امتیاز قبولی، در گرایش مورد نظر خود به تحصیل بپردازند. به طور میانگین تعداد واحدهای درسی این مقطع حدود 40 واحد می باشد که بخش عمده آن مربوط به پایان نامه بوده و حدود 3 الی 4 سال به طول می انجامد. دانش آموختگان این مقطع باید پس از آماده نمودن پایان نامه خود، آن را نگارش کرده و به منظور اخذ مدرک دکترای تخصصی از پایان نامه خود دفاع نمایند.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به کمک نیاز داری؟ با ما در تماس باشید!
شروع گفتگو
سلام! برای چت در WhatsApp روی یکی از اعضای زیر کلیک کنید
معمولا در عرض چند دقیقه پاسخ می دهیم